Search

Dat is handig

Deze tips, trucs en weetjes maken je leven als thuisbarista nóg leuker, makkelijker en lekkerder.
Lees verder

— En soms wil je thee

— Barista in 24 uur

— Hoe kan ik op een duurzamere manier koffiedrinken?

— Een kopje community

— Know, know, know your roast

— Cupje koffie

— Koffie van hot naar her

— Hoe leer je latte art?

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Koffiemachines om voor te juichen

— Starring Starbucks

— Plant-based koffie & co.

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— Terug in de koffieschoolbanken

— Typisch Hollands

— Hot cafeïnevrij

— Giro 3 d’espresso

— Wereldkoffie

— Zo bewaar je koffiebonen

— Haal 'the most' uit je roast

— Wat is brew ratio?

— Hoe zet ik een betere filterkoffie?

— Arabica versus Robusta

— Cuppa cappu?

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Turijn, koffiehoofdstad

— Perla ondersteunt REDD*

— Cuppie cuppie gebruiken

— Groene vingers

— Word Thuis Barista

— Hoe gebruik ik mijn mokapot op de beste manier?

— Zo word je fan van filter

— Groene koffie, dát is lekker

— Van echte waarde

— Wat is extractietijd?

— Maal, filter en schenk als een pro

— Word Thuis Barista

— Zo maak je wereldkoffie

— Dit moet je weten over espresso

— Word Thuis Barista

— Douwe Egberts en sociale impact

— Drip is hip

— Help! Mag ik een spoedcursus malen en doorloop- en extractietijd krijgen?

— Kies je pad

— Espresso perfetto

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— Welke tools gebruikt de barista?

— Kies je systeem

— Wat wordt met Segafredo’s 5M bedoeld?

— Wat moet je weten over melk?

— Eerlijke koffieketen

— Met respect voor de bron

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Groene koffie, dát is lekker

— Met éxtra smaak graag

— BOON brandt bonen

— Herken de menukaart

— Van kiem tot kop

— Bedankt voor de koffie

— Proef als een pro

— Perla Future Coffee Project

— Koffie is welles/nietes gezond

— 10x koffie & koek

— Ice ice baby

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Groener koffiedrinken

— Welke zetmethode is eigenlijk het meest duurzaam?

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels