Search

Koffieplan(t)

Terwijl de vraag naar koffie wereldwijd toeneemt, zet klimaatverandering de gezondheid van de koffieplant onder druk. Dubbele dreiging. En daarom werken hulptroepen van Nestlé in Tours aan sterkere en stabiele(re) koffieplanten. Maar hoe?
Lees verder

— Cuppie cuppie gebruiken

— Hoe kan ik op een duurzamere manier koffiedrinken?

— Zo word je fan van filter

— Turijn, koffiehoofdstad

— Wereldkoffie

— BOON brandt bonen

— Wat is extractietijd?

— Welke zetmethode is eigenlijk het meest duurzaam?

— Groene koffie, dát is lekker

— Cuppa cappu?

— Koffiewereld

— Met éxtra smaak graag

— Haal 'the most' uit je roast

— Typisch Hollands

— Tijdmachine

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels

— Barista in 24 uur

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Een kopje community

— Van echte waarde

— Plant-based koffie & co.

— Eerlijke koffieketen

— Wat wordt met Segafredo’s 5M bedoeld?

— Perla ondersteunt REDD*

— Thee talk

— Koffiemachines om voor te juichen

— Zo bewaar je koffiebonen

— Kies je systeem

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— Iconen

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Wat is brew ratio?

— Know, know, know your roast

— Help! Mag ik een spoedcursus malen en doorloop- en extractietijd krijgen?

— Bedankt voor de koffie

— Starring Starbucks

— Kies je pad

— Espresso perfetto

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Ice ice baby

— Terug in de koffieschoolbanken

— Maal, filter en schenk als een pro

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— Douwe Egberts en sociale impact

— Van kiem tot kop

— Hot cafeïnevrij

— Arabica versus Robusta

— Hoe leer je latte art?

— Giro 3 d’espresso

— Dat is handig

— 10 trends zetten

— Drip is hip

— Hoe gebruik ik mijn mokapot op de beste manier?

— Zo maak je wereldkoffie

— Groener koffiedrinken

— Met respect voor de bron

— Proef als een pro

— Koffie is welles/nietes gezond

— Koffie van hot naar her

— 10x koffie & koek

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Wat moet je weten over melk?

— Perla Future Coffee Project

— Welke tools gebruikt de barista?

— Word Thuis Barista

— Van de koffiekaart

— Dit moet je weten over espresso

— En soms wil je thee

— Groene koffie, dát is lekker

— Word Thuis Barista

— Word Thuis Barista

— Hoe zet ik een betere filterkoffie?

— Cupje koffie

— Groene vingers

— Herken de menukaart