Search

Dat is handig

Deze tips, trucs en weetjes maken je leven als thuisbarista nóg leuker, makkelijker en lekkerder.
Lees verder

— Help! Mag ik een spoedcursus malen en doorloop- en extractietijd krijgen?

— Word Thuis Barista

— Word Thuis Barista

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Van echte waarde

— Koffiemachines om voor te juichen

— Groene koffie, dát is lekker

— Terug in de koffieschoolbanken

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Word Thuis Barista

— Hoe leer je latte art?

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— Dit moet je weten over espresso

— Wereldkoffie

— 10x koffie & koek

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels

— Van kiem tot kop

— Kies je pad

— Starring Starbucks

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Zo bewaar je koffiebonen

— Perla ondersteunt REDD*

— Ice ice baby

— Wat is extractietijd?

— Koffie van hot naar her

— Hot cafeïnevrij

— Groener koffiedrinken

— Koffie is welles/nietes gezond

— Barista in 24 uur

— Hoe zet ik een betere filterkoffie?

— Giro 3 d’espresso

— Proef als een pro

— Typisch Hollands

— Know, know, know your roast

— Douwe Egberts en sociale impact

— Wat is brew ratio?

— Herken de menukaart

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Maal, filter en schenk als een pro

— Eerlijke koffieketen

— Kies je systeem

— Hoe kan ik op een duurzamere manier koffiedrinken?

— Espresso perfetto

— En soms wil je thee

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Met respect voor de bron

— Hoe gebruik ik mijn mokapot op de beste manier?

— Cupje koffie

— Perla Future Coffee Project

— Zo maak je wereldkoffie

— Groene vingers

— Cuppie cuppie gebruiken

— Welke tools gebruikt de barista?

— Plant-based koffie & co.

— Haal 'the most' uit je roast

— BOON brandt bonen

— Wat moet je weten over melk?

— Een kopje community

— Cuppa cappu?

— Wat wordt met Segafredo’s 5M bedoeld?

— Turijn, koffiehoofdstad

— Groene koffie, dát is lekker

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Drip is hip

— Zo word je fan van filter

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— Welke zetmethode is eigenlijk het meest duurzaam?

— Arabica versus Robusta

— Met éxtra smaak graag

— Bedankt voor de koffie