Search

Wereldkoffie

Alleen in de (sub-)tropische koffiebelt kan koffie geteeld worden. Maar overal ter wereld wordt koffie gedronken. Elk land kent zijn eigen koffiegebruiken en -creaties. We gaan kriskras around the world en serveren vijftien wéreldbakkies.
Lees verder

— Starring Starbucks

— Cuppa cappu?

— Hot cafeïnevrij

— Kies je systeem

— Kies je pad

— Zo maak je wereldkoffie

— Herken de menukaart

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Barista in 24 uur

— Perla Future Coffee Project

— Koffiemachines om voor te juichen

— 10x koffie & koek

— Met respect voor de bron

— Bedankt voor de koffie

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Cupje koffie

— Wat moet je weten over melk?

— Van kiem tot kop

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Zo bewaar je koffiebonen

— Proef als een pro

— Word Thuis Barista

— Cuppie cuppie gebruiken

— Word Thuis Barista

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Wat is brew ratio?

— Espresso perfetto

— Drip is hip

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— Plant-based koffie & co.

— Douwe Egberts en sociale impact

— Met éxtra smaak graag

— Typisch Hollands

— Zo word je fan van filter

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Hoe leer je latte art?

— Welke tools gebruikt de barista?

— Arabica versus Robusta

— Perla ondersteunt REDD*

— Koffie van hot naar her

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Eerlijke koffieketen

— Maal, filter en schenk als een pro

— Ice ice baby

— Groener koffiedrinken

— Know, know, know your roast

— Word Thuis Barista

— En soms wil je thee

— Koffie is welles/nietes gezond

— Groene koffie, dát is lekker

— Groene vingers

— Een kopje community

— Groene koffie, dát is lekker

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— BOON brandt bonen

— Dit moet je weten over espresso

— Wat is extractietijd?

— Turijn, koffiehoofdstad

— Terug in de koffieschoolbanken