Search

Koffieplan(t)

Terwijl de vraag naar koffie wereldwijd toeneemt, zet klimaatverandering de gezondheid van de koffieplant onder druk. Dubbele dreiging. En daarom werken hulptroepen van Nestlé in Tours aan sterkere en stabiele(re) koffieplanten. Maar hoe?
Lees verder

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Koffiewereld

— Zo maak je wereldkoffie

— Groene vingers

— Wat is extractietijd?

— Terug in de koffieschoolbanken

— Met respect voor de bron

— Eerlijke koffieketen

— Hoe zet ik een betere filterkoffie?

— Cuppa cappu?

— Koffie is welles/nietes gezond

— Douwe Egberts en sociale impact

— Espresso perfetto

— Dit moet je weten over espresso

— Cupje koffie

— Groene koffie, dát is lekker

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Hoe gebruik ik mijn mokapot op de beste manier?

— En soms wil je thee

— Giro 3 d’espresso

— Help! Mag ik een spoedcursus malen en doorloop- en extractietijd krijgen?

— Wat wordt met Segafredo’s 5M bedoeld?

— 10x koffie & koek

— Perla Future Coffee Project

— Van kiem tot kop

— Van de koffiekaart

— Wat moet je weten over melk?

— Word Thuis Barista

— Barista in 24 uur

— Iconen

— Proef als een pro

— Hoe kan ik op een duurzamere manier koffiedrinken?

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— Herken de menukaart

— Maal, filter en schenk als een pro

— Typisch Hollands

— Arabica versus Robusta

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Drip is hip

— Zo word je fan van filter

— Bedankt voor de koffie

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Hoe leer je latte art?

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Starring Starbucks

— 10 trends zetten

— Koffie van hot naar her

— BOON brandt bonen

— Welke zetmethode is eigenlijk het meest duurzaam?

— Welke tools gebruikt de barista?

— Word Thuis Barista

— Plant-based koffie & co.

— Dat is handig

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— Word Thuis Barista

— Know, know, know your roast

— Koffiemachines om voor te juichen

— Een kopje community

— Groene koffie, dát is lekker

— Ice ice baby

— Thee talk

— Haal 'the most' uit je roast

— Zo bewaar je koffiebonen

— Kies je systeem

— Groener koffiedrinken

— Perla ondersteunt REDD*

— Van echte waarde

— Hot cafeïnevrij

— Wat is brew ratio?

— Met éxtra smaak graag

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Turijn, koffiehoofdstad

— Wereldkoffie

— Kies je pad

— Cuppie cuppie gebruiken

— Tijdmachine