Search

Koffieplan(t)

Terwijl de vraag naar koffie wereldwijd toeneemt, zet klimaatverandering de gezondheid van de koffieplant onder druk. Dubbele dreiging. En daarom werken hulptroepen van Nestlé in Tours aan sterkere en stabiele(re) koffieplanten. Maar hoe?
Lees verder

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— 10x koffie & koek

— Help! Mag ik een spoedcursus malen en doorloop- en extractietijd krijgen?

— Kies je pad

— Koffiemachines om voor te juichen

— Cuppie cuppie gebruiken

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels

— Koffie van hot naar her

— Wat moet je weten over melk?

— Proef als een pro

— Perla ondersteunt REDD*

— Know, know, know your roast

— Herken de menukaart

— Arabica versus Robusta

— Van de koffiekaart

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Hot cafeïnevrij

— Cuppa cappu?

— Terug in de koffieschoolbanken

— Maal, filter en schenk als een pro

— Koffie is welles/nietes gezond

— Kies je systeem

— Van echte waarde

— Hoe gebruik ik mijn mokapot op de beste manier?

— BOON brandt bonen

— Zo maak je wereldkoffie

— Eerlijke koffieketen

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Dit moet je weten over espresso

— Barista in 24 uur

— En soms wil je thee

— Drip is hip

— Haal 'the most' uit je roast

— Espresso perfetto

— Dat is handig

— Ice ice baby

— Wat is extractietijd?

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Plant-based koffie & co.

— Cupje koffie

— Bedankt voor de koffie

— Wat wordt met Segafredo’s 5M bedoeld?

— Groene koffie, dát is lekker

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— Perla Future Coffee Project

— Zo word je fan van filter

— Groener koffiedrinken

— 10 trends zetten

— Word Thuis Barista

— Een kopje community

— Groene vingers

— Hoe kan ik op een duurzamere manier koffiedrinken?

— Welke tools gebruikt de barista?

— Hoe leer je latte art?

— Koffiewereld

— Giro 3 d’espresso

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Hoe zet ik een betere filterkoffie?

— Wat is brew ratio?

— Tijdmachine

— Groene koffie, dát is lekker

— Word Thuis Barista

— Typisch Hollands

— Turijn, koffiehoofdstad

— Met respect voor de bron

— Thee talk

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Word Thuis Barista

— Wereldkoffie

— Van kiem tot kop

— Iconen

— Met éxtra smaak graag

— Welke zetmethode is eigenlijk het meest duurzaam?

— Zo bewaar je koffiebonen

— Starring Starbucks

— Douwe Egberts en sociale impact