Search

Koffieplan(t)

Terwijl de vraag naar koffie wereldwijd toeneemt, zet klimaatverandering de gezondheid van de koffieplant onder druk. Dubbele dreiging. En daarom werken hulptroepen van Nestlé in Tours aan sterkere en stabiele(re) koffieplanten. Maar hoe?
Lees verder

— Ice ice baby

— Wat moet je weten over melk?

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Groener koffiedrinken

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Wat is brew ratio?

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— Hoe leer je latte art?

— Groene koffie, dát is lekker

— En soms wil je thee

— Een kopje community

— Zo word je fan van filter

— BOON brandt bonen

— Cuppie cuppie gebruiken

— Help! Mag ik een spoedcursus malen en doorloop- en extractietijd krijgen?

— Word Thuis Barista

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Koffiemachines om voor te juichen

— Espresso perfetto

— Eerlijke koffieketen

— Welke zetmethode is eigenlijk het meest duurzaam?

— Word Thuis Barista

— Cupje koffie

— Word Thuis Barista

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Hot cafeïnevrij

— Proef als een pro

— Cuppa cappu?

— Dat is handig

— Thee talk

— Douwe Egberts en sociale impact

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— Perla ondersteunt REDD*

— Typisch Hollands

— 10 trends zetten

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels

— Wat is extractietijd?

— Herken de menukaart

— Wereldkoffie

— Wat wordt met Segafredo’s 5M bedoeld?

— Drip is hip

— Maal, filter en schenk als een pro

— Koffie is welles/nietes gezond

— Haal 'the most' uit je roast

— Van de koffiekaart

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Groene koffie, dát is lekker

— Tijdmachine

— Kies je pad

— Iconen

— Koffiewereld

— Terug in de koffieschoolbanken

— Welke tools gebruikt de barista?

— Hoe kan ik op een duurzamere manier koffiedrinken?

— 10x koffie & koek

— Starring Starbucks

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Kies je systeem

— Van echte waarde

— Koffie van hot naar her

— Van kiem tot kop

— Hoe zet ik een betere filterkoffie?

— Dit moet je weten over espresso

— Giro 3 d’espresso

— Met respect voor de bron

— Plant-based koffie & co.

— Turijn, koffiehoofdstad

— Zo bewaar je koffiebonen

— Groene vingers

— Know, know, know your roast

— Arabica versus Robusta

— Met éxtra smaak graag

— Perla Future Coffee Project

— Hoe gebruik ik mijn mokapot op de beste manier?

— Zo maak je wereldkoffie

— Barista in 24 uur

— Bedankt voor de koffie