Search

Koffieplan(t)

Terwijl de vraag naar koffie wereldwijd toeneemt, zet klimaatverandering de gezondheid van de koffieplant onder druk. Dubbele dreiging. En daarom werken hulptroepen van Nestlé in Tours aan sterkere en stabiele(re) koffieplanten. Maar hoe?
Lees verder

— Koffiewereld

— Turijn, koffiehoofdstad

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Cupje koffie

— Hoe gebruik ik mijn mokapot op de beste manier?

— Plant-based koffie & co.

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Maal, filter en schenk als een pro

— Welke tools gebruikt de barista?

— Arabica versus Robusta

— Barista in 24 uur

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— Starring Starbucks

— Groene vingers

— Word Thuis Barista

— Cuppa cappu?

— Kies je pad

— Zo maak je wereldkoffie

— Drip is hip

— Koffie is welles/nietes gezond

— Hot cafeïnevrij

— Wat wordt met Segafredo’s 5M bedoeld?

— Ice ice baby

— Herken de menukaart

— Groene koffie, dát is lekker

— Espresso perfetto

— Dat is handig

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Wereldkoffie

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels

— Groene koffie, dát is lekker

— Bedankt voor de koffie

— Dit moet je weten over espresso

— Haal 'the most' uit je roast

— Hoe zet ik een betere filterkoffie?

— 10x koffie & koek

— Hoe leer je latte art?

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— Van echte waarde

— Help! Mag ik een spoedcursus malen en doorloop- en extractietijd krijgen?

— Terug in de koffieschoolbanken

— Van kiem tot kop

— Koffie van hot naar her

— Typisch Hollands

— Perla ondersteunt REDD*

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Groener koffiedrinken

— 10 trends zetten

— Met éxtra smaak graag

— Wat moet je weten over melk?

— Zo bewaar je koffiebonen

— Wat is extractietijd?

— Cuppie cuppie gebruiken

— BOON brandt bonen

— Hoe kan ik op een duurzamere manier koffiedrinken?

— Wat is brew ratio?

— En soms wil je thee

— Van de koffiekaart

— Word Thuis Barista

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Een kopje community

— Word Thuis Barista

— Proef als een pro

— Eerlijke koffieketen

— Thee talk

— Zo word je fan van filter

— Iconen

— Met respect voor de bron

— Giro 3 d’espresso

— Koffiemachines om voor te juichen

— Kies je systeem

— Tijdmachine

— Perla Future Coffee Project

— Douwe Egberts en sociale impact

— Know, know, know your roast

— Welke zetmethode is eigenlijk het meest duurzaam?