Search

Koffieplan(t)

Terwijl de vraag naar koffie wereldwijd toeneemt, zet klimaatverandering de gezondheid van de koffieplant onder druk. Dubbele dreiging. En daarom werken hulptroepen van Nestlé in Tours aan sterkere en stabiele(re) koffieplanten. Maar hoe?
Lees verder

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels

— 10x koffie & koek

— Koffiewereld

— Welke tools gebruikt de barista?

— Giro 3 d’espresso

— 10 trends zetten

— Dat is handig

— Wat is brew ratio?

— Hoe kan ik op een duurzamere manier koffiedrinken?

— Barista in 24 uur

— Douwe Egberts en sociale impact

— Hot cafeïnevrij

— Help! Mag ik een spoedcursus malen en doorloop- en extractietijd krijgen?

— Word Thuis Barista

— Proef als een pro

— Eerlijke koffieketen

— Ice ice baby

— Wat moet je weten over melk?

— Een kopje community

— Zo word je fan van filter

— Zo maak je wereldkoffie

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— Groene koffie, dát is lekker

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Zo bewaar je koffiebonen

— Koffie is welles/nietes gezond

— Met respect voor de bron

— Arabica versus Robusta

— Hoe gebruik ik mijn mokapot op de beste manier?

— Van kiem tot kop

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Typisch Hollands

— Groene koffie, dát is lekker

— Word Thuis Barista

— Hoe zet ik een betere filterkoffie?

— Starring Starbucks

— Koffiemachines om voor te juichen

— Kies je systeem

— Know, know, know your roast

— Dit moet je weten over espresso

— Perla Future Coffee Project

— Perla ondersteunt REDD*

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Thee talk

— Turijn, koffiehoofdstad

— Tijdmachine

— Herken de menukaart

— Hoe leer je latte art?

— Word Thuis Barista

— BOON brandt bonen

— Wereldkoffie

— Met éxtra smaak graag

— Drip is hip

— Cuppie cuppie gebruiken

— Welke zetmethode is eigenlijk het meest duurzaam?

— Groene vingers

— En soms wil je thee

— Van de koffiekaart

— Plant-based koffie & co.

— Espresso perfetto

— Bedankt voor de koffie

— Koffie van hot naar her

— Kies je pad

— Van echte waarde

— Terug in de koffieschoolbanken

— Groener koffiedrinken

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Cupje koffie

— Iconen

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Wat is extractietijd?

— Wat wordt met Segafredo’s 5M bedoeld?

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— Cuppa cappu?

— Haal 'the most' uit je roast

— Maal, filter en schenk als een pro