Search

Koffieplan(t)

Terwijl de vraag naar koffie wereldwijd toeneemt, zet klimaatverandering de gezondheid van de koffieplant onder druk. Dubbele dreiging. En daarom werken hulptroepen van Nestlé in Tours aan sterkere en stabiele(re) koffieplanten. Maar hoe?
Lees verder

— Iconen

— 10 trends zetten

— Koffiemachines om voor te juichen

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels

— Wereldkoffie

— Plant-based koffie & co.

— Ice ice baby

— Word Thuis Barista

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Groene koffie, dát is lekker

— Terug in de koffieschoolbanken

— Groene vingers

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Hoe kan ik op een duurzamere manier koffiedrinken?

— Wat moet je weten over melk?

— Cuppa cappu?

— Bedankt voor de koffie

— Wat is extractietijd?

— Van kiem tot kop

— Herken de menukaart

— Arabica versus Robusta

— Perla Future Coffee Project

— Hoe zet ik een betere filterkoffie?

— Hoe leer je latte art?

— Starring Starbucks

— Met éxtra smaak graag

— Haal 'the most' uit je roast

— Word Thuis Barista

— Dat is handig

— Met respect voor de bron

— Cuppie cuppie gebruiken

— Zo word je fan van filter

— Help! Mag ik een spoedcursus malen en doorloop- en extractietijd krijgen?

— Espresso perfetto

— Eerlijke koffieketen

— Tijdmachine

— BOON brandt bonen

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Barista in 24 uur

— Cupje koffie

— Van echte waarde

— Drip is hip

— Koffie is welles/nietes gezond

— Kies je pad

— Typisch Hollands

— Douwe Egberts en sociale impact

— Zo maak je wereldkoffie

— Welke tools gebruikt de barista?

— Een kopje community

— Wat is brew ratio?

— Perla ondersteunt REDD*

— Wat wordt met Segafredo’s 5M bedoeld?

— Groener koffiedrinken

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Hoe gebruik ik mijn mokapot op de beste manier?

— Giro 3 d’espresso

— Know, know, know your roast

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Hot cafeïnevrij

— Dit moet je weten over espresso

— Turijn, koffiehoofdstad

— Koffiewereld

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Zo bewaar je koffiebonen

— Welke zetmethode is eigenlijk het meest duurzaam?

— Kies je systeem

— 10x koffie & koek

— Koffie van hot naar her

— Proef als een pro

— Word Thuis Barista

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— Maal, filter en schenk als een pro

— Groene koffie, dát is lekker

— Van de koffiekaart

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— En soms wil je thee

— Thee talk