Search

Wereldkoffie

Alleen in de (sub-)tropische koffiebelt kan koffie geteeld worden. Maar overal ter wereld wordt koffie gedronken. Elk land kent zijn eigen koffiegebruiken en -creaties. We gaan kriskras around the world en serveren vijftien wéreldbakkies.
Lees verder

— Hoe leer je latte art?

— En soms wil je thee

— Groener koffiedrinken

— Dit moet je weten over espresso

— Word Thuis Barista

— Koffie van hot naar her

— Starring Starbucks

— Zo word je fan van filter

— Wat is extractietijd?

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Wat moet je weten over melk?

— Herken de menukaart

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Cuppie cuppie gebruiken

— Groene koffie, dát is lekker

— Een kopje community

— Proef als een pro

— Know, know, know your roast

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Perla ondersteunt REDD*

— Groene vingers

— Arabica versus Robusta

— Welke tools gebruikt de barista?

— Koffiemachines om voor te juichen

— Perla Future Coffee Project

— Douwe Egberts en sociale impact

— Terug in de koffieschoolbanken

— Typisch Hollands

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— Met respect voor de bron

— Van kiem tot kop

— Maal, filter en schenk als een pro

— Word Thuis Barista

— Zo maak je wereldkoffie

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Plant-based koffie & co.

— Ice ice baby

— Word Thuis Barista

— Eerlijke koffieketen

— Zo bewaar je koffiebonen

— Groene koffie, dát is lekker

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— Turijn, koffiehoofdstad

— Met éxtra smaak graag

— Hot cafeïnevrij

— Espresso perfetto

— Barista in 24 uur

— Drip is hip

— Bedankt voor de koffie

— BOON brandt bonen

— Cupje koffie

— Wat is brew ratio?

— Kies je systeem

— 10x koffie & koek

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Cuppa cappu?

— Koffie is welles/nietes gezond

— Kies je pad