Search

25 brandende koffievragen

Arabica vs Robusta. En nog 24 kwesties behandeld door koffiespecialisten.
Lees verder

— Bakkie doen met Henk Schiffmacher

— Sta op voor eerlijke koffie met Chiara Scirè

— Hoe herken ik het perfecte kopje espresso?

— Stéphanie Ribbens – Café Royal

— Dubbel shot melk graag

— Koffie met een plan

— Bakkie doen met Domien Verschuuren

— Koffie mag een feestje zijn

— Francesca Lavazza

— Maycke de Weger, Australian

— Bruggen bouwen voor impact

— Bakkie doen met Joris Bijdendijk

— I have a coffee dream

— Sta op voor eerlijke koffie met Daniëlle de Lange

— Sta op voor eerlijke koffie met Dursun Mun

— Open over koffiewaarde

— 10 lessen van barista en trainer Michelle Pulcher van Lavazza

— Lotje Kaak, Fairtrade Original

— Siebren Nicolai, Lavazza

— Alles over oploskoffie

— ‘Een pittig bakje koffie’

— Veronica Rossi – coördinator Lavazza Foundation

— Meester Egberts

— Koffiebarmenu

— Gebrand op het beste

— Sta op voor eerlijke koffie met Mark Slegers

— Gilbert Willemsen – Roots

— Go go koffie

— Sta op voor eerlijke koffie met Sven Drillenburg Lelijveld

— Allard Engels, Segafredo

— Bakkie doen met Barry Hay

— Anna Hendriksen, Simon Lévelt

— Pierre Wind: ‘Magie in de keuken’

— Sta op voor eerlijke koffie met Mariët ter Veld

— Proeven als een pro, met Sandra Hermans – Q-grader voor Simon Lévelt

— Sta op voor eerlijke koffie met Esther ‘Tess’ Atieno

— Jozua Jaring: ‘Koffie is een keukengeheim’

— De juiste balans

— Vandaag is rood

— Spot on je roast kiezen

— Bakkie doen met Carlo Bach

— Barista a casa

— Bakkie doen met Koen de Kort

— Koffieproeverij sterrenchef Joris Bijdendijk x L’OR Espresso

— Speciaal proeven

— Koffie met een verhaal

— ‘Ik wil mijn vaders visie om volledig in harmonie met de natuur te leven voortzetten’

— ‘De kunst is om koffie maximaal tot uitdrukking te brengen’

— Bakkie doen met Ellen Hoog

— Elke dag een beetje beter

— Een nieuwe standaard

— Koffie met aandacht

— Welk koffiekarakter heb jij?

— Sta op voor eerlijke koffie met Lena Knoerzer

— Latte Art