— Bakkie doen met Domien Verschuuren
— Vandaag is rood
— Pierre Wind: ‘Magie in de keuken’
— Speciaal proeven
— Gilbert Willemsen – Roots
— ‘Een pittig bakje koffie’
— Bakkie doen met Ellen Hoog
— Gebrand op het beste
— Anna Hendriksen, Simon Lévelt
— Bakkie doen met Henk Schiffmacher
— Bakkie doen met Koen de Kort
— Alles over oploskoffie
— Bakkie doen met Barry Hay
— Lotje Kaak, Fairtrade Original
— Stéphanie Ribbens – Café Royal
— Dubbel shot melk graag
— ‘Ik wil mijn vaders visie om volledig in harmonie met de natuur te leven voortzetten’
— Maycke de Weger, Australian
— Koffie mag een feestje zijn
— Latte Art
— Go go koffie
— Meester Egberts
— ‘De kunst is om koffie maximaal tot uitdrukking te brengen’
— Welk koffiekarakter heb jij?
— Koffie met aandacht
— Siebren Nicolai, Lavazza
— Barista a casa
— Allard Engels, Segafredo
— I have a coffee dream
— Jozua Jaring: ‘Koffie is een keukengeheim’
— Koffiebarmenu