— Koffie met aandacht
— Alles over oploskoffie
— Bruggen bouwen voor impact
— Meester Egberts
— Bakkie doen met Domien Verschuuren
— Koffie met een verhaal
— Maycke de Weger, Australian
— Speciaal proeven
— Latte Art
— Koffieproeverij sterrenchef Joris Bijdendijk x L’OR Espresso
— Elke dag een beetje beter
— Dubbel shot melk graag
— Go go koffie
— Koffiebarmenu
— Welk koffiekarakter heb jij?
— Hoe herken ik het perfecte kopje espresso?
— Bakkie doen met Koen de Kort
— Pierre Wind: ‘Magie in de keuken’
— Lotje Kaak, Fairtrade Original
— Bakkie doen met Henk Schiffmacher
— Veronica Rossi – coördinator Lavazza Foundation
— Siebren Nicolai, Lavazza
— Allard Engels, Segafredo
— ‘De kunst is om koffie maximaal tot uitdrukking te brengen’
— De juiste balans
— I have a coffee dream
— Barista a casa
— Bakkie doen met Carlo Bach
— Stéphanie Ribbens – Café Royal
— Koffie mag een feestje zijn
— 10 lessen van barista en trainer Michelle Pulcher van Lavazza
— Proeven als een pro, met Sandra Hermans – Q-grader voor Simon Lévelt
— Een nieuwe standaard
— Vandaag is rood
— ‘Ik wil mijn vaders visie om volledig in harmonie met de natuur te leven voortzetten’
— Bakkie doen met Joris Bijdendijk
— Gilbert Willemsen – Roots
— Bakkie doen met Ellen Hoog
— Jozua Jaring: ‘Koffie is een keukengeheim’
— ‘Een pittig bakje koffie’
— Francesca Lavazza
— Gebrand op het beste
— Bakkie doen met Barry Hay
— Anna Hendriksen, Simon Lévelt
— Koffie met een plan
— Open over koffiewaarde