Search

Koffieplan(t)

Terwijl de vraag naar koffie wereldwijd toeneemt, zet klimaatverandering de gezondheid van de koffieplant onder druk. Dubbele dreiging. En daarom werken hulptroepen van Nestlé in Tours aan sterkere en stabiele(re) koffieplanten. Maar hoe?
Lees verder

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Typisch Hollands

— 10x koffie & koek

— Starring Starbucks

— Cuppa cappu?

— Eerlijke koffieketen

— Herken de menukaart

— Thee talk

— Welke tools gebruikt de barista?

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Tijdmachine

— Espresso perfetto

— Ice ice baby

— Haal 'the most' uit je roast

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Arabica versus Robusta

— Maal, filter en schenk als een pro

— Kies je pad

— Groene vingers

— Welke zetmethode is eigenlijk het meest duurzaam?

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Douwe Egberts en sociale impact

— Hoe kan ik op een duurzamere manier koffiedrinken?

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Wat is brew ratio?

— Met éxtra smaak graag

— BOON brandt bonen

— 10 trends zetten

— Giro 3 d’espresso

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— Help! Mag ik een spoedcursus malen en doorloop- en extractietijd krijgen?

— Word Thuis Barista

— Groene koffie, dát is lekker

— Wereldkoffie

— Perla Future Coffee Project

— Koffie is welles/nietes gezond

— Terug in de koffieschoolbanken

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— Wat moet je weten over melk?

— Word Thuis Barista

— Koffiewereld

— Know, know, know your roast

— Zo maak je wereldkoffie

— Van de koffiekaart

— En soms wil je thee

— Kies je systeem

— Zo bewaar je koffiebonen

— Plant-based koffie & co.

— Hoe zet ik een betere filterkoffie?

— Koffie van hot naar her

— Groene koffie, dát is lekker

— Barista in 24 uur

— Turijn, koffiehoofdstad

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels

— Cupje koffie

— Zo word je fan van filter

— Van kiem tot kop

— Bedankt voor de koffie

— Drip is hip

— Dit moet je weten over espresso

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Hoe leer je latte art?

— Proef als een pro

— Van echte waarde

— Hot cafeïnevrij

— Een kopje community

— Cuppie cuppie gebruiken

— Hoe gebruik ik mijn mokapot op de beste manier?

— Koffiemachines om voor te juichen

— Met respect voor de bron

— Dat is handig

— Groener koffiedrinken

— Perla ondersteunt REDD*

— Wat wordt met Segafredo’s 5M bedoeld?

— Iconen

— Wat is extractietijd?

— Word Thuis Barista