Search
Recepten

Espressogranita met dalgonaroom

Fotografie
René Mesman
Styling
Nanouk van Ramshorst
Recept
Sophie Fleur Jongebloed
Recepten

Espressogranita met dalgonaroom

‘Gewone koffie’ is zó 2020. Koffie als kleurige candy-drink, koffie als vloeibaar koekje, koffie in je cocktail. Alles mag. Camera klaar?

Fotografie
René Mesman
Styling
Nanouk van Ramshorst
Recept
Sophie Fleur Jongebloed
Glas
2
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 2 el NESCAFÉ® Gold ­oploskoffie
  • 1 groot koffie-ijsblok (240 ml) met 10 g suiker
  • 10 g suiker
  • 2 el suiker
  • 2 el water
  • Dr. Oetker Nougatine

Bereiden

1.
Maal voor 2 porties 1 groot koffie-ijsblok (240 ml) uit de vriezer met 10 g suiker in de keuken­machine tot grove granita. Klop in een kom 2 el NESCAFÉ® Gold ­oploskoffie met 2 el suiker en 2 el water met een elektrische handmixer tot een mooi stevige, beige crème. Lepel de espresso­granita in een coupe.

2.
Schep er een dot (dalgonaroom) op en strooi er wat Dr. Oetker Nougatine over.

Nescafé Gold pot oploskoffie

Aan deze Nescafe gold zijn nu fijngemalen arabica koffiebonen toegevoegd, waardoor de zachte smaak en het rijke aroma nog beter vrijkomen.
Bestel