Search
Recepten

Affogato deluxe

Fotografie
René Mesman
Styling
Nanouk van Ramshorst
Recept
Sophie Fleur Jongebloed
Recepten

Affogato deluxe

‘Gewone koffie’ is zó 2020. Koffie als kleurige candy-drink, koffie als vloeibaar koekje, koffie in je cocktail. Alles mag. Camera klaar?

Fotografie
René Mesman
Styling
Nanouk van Ramshorst
Recept
Sophie Fleur Jongebloed
Glas
1
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 1 bol Häagen-Dazs Salted Caramel
  • 1 espresso (30 ml Segafredo Selezione Espresso)
  • 1 tl gehakte hazelnoten
  • 1 tl gehakte hazelnoten
  • Stukjes brownie
  • Hero Tova Chocolade Dessertsaus

Bereiden

1.
Schep 1 bol Häagen-Dazs Salted Caramel in een coupe. Zet 1 espresso (30 ml Segafredo Selezione Espresso) en schenk over het ijs.

2.
Bestrooi met 1 tl gehakte hazelnoten, 1 tl hagelslag, stukjes brownie en Hero Tova Chocolade Dessertsaus.

Segafredo Selezione Espresso

Een blend van Arabica en Robusta bonen uit Brazilie, Costa Rica , Colombia en Ivoorkust. Subtiele geuren van rood fruit, kruiden en vanille komen samen met smaken van pure chocolade en noten.
Bestel