Ook zo’n fan van Netflix-serie Stranger Things? Wij wel. En ook zijn we idolaat van coole koffies. Eén en één is drie is Stranger Coffees. Voor modernisten, niet voor puristen.
1.
Snijd de gember in plakjes en doe ze met 300 ml water in een steelpan. Kneus 1 kaneelstokje, de kardemompeulen, steranijs, kruidnagels en peperkorrels in de vijzel en voeg ze toe. Voeg de nootmuskaat toe en breng aan de kook. Laat 1 minuut koken, neem van het vuur en voeg de thee toe. Laat 4-5 minuten trekken.
2.
Schuim de kokosdrink koud op. Schenk de thee door een zeef in een grote beker of hoog glas, schenk de espresso erbij en voeg naar smaak kokosdrink toe. Garneer met een kaneelstokje, schuddebuikjes, gemalen kaneel en een gouden rietje.
Receptuur Martine Steenstra
Soepele, 100% biologische Afrikaanse koffie met een sprankeling van citrusvruchten en zoete smaken van chocolade. Vol en intens.