Search
Recepten

Cotton candy coffee

Fotografie
René Mesman
Styling
Nanouk van Ramshorst
Drink-Styling
Claartje Lindhout
Recepten

Cotton candy coffee

Ook zo’n fan van Netflix-serie Stranger Things? Wij wel. En ook zijn we idolaat van coole koffies. Eén en één is drie is Stranger Coffees. Voor modernisten, niet voor puristen.

Fotografie
René Mesman
Styling
Nanouk van Ramshorst
Drink-Styling
Claartje Lindhout
drankje
1
Duur
5
min

Ingrediënten

  • 3 el Monin Caramel siroop
  • ijsblokjes
  • 300 ml Perla cold brew*
  • slagroom (spuitbus)
  • 1 el nougatine
  • 1 (kleine) stroopwafel
  • 1 pluk witte suikerspin

Bereiden

1.
Verdeel 2 eetlepels karamelsiroop zigzaggend over de binnenkant van een glas.

* Meng 125 gram grof gemalen koffie met 500 ml koud water en laat minimaal 8 uur in de koelkast trekken. Schenk de koffie door een filter en klaar is je cold brew koffie.

2.
Vul het glas voorzichtig met ijsblokjes en schenk de cold brew erbij. Garneer met een royale toef slagroom en zigzag er de rest van de karamelsiroop over. Bestrooi met de nougatine en versier met een stroopwafel en een pluk suikerspin. Serveer direct!

3.
Klop met de mixer de slagroom stijf en swirl de jam er losjes door. Schenk de milkshake in het glas en garneer met de slagroom. Bestrooi met de rest van de sprinkles en garneer met de macaron.

Receptuur Martine Steenstra