Search
Recepten

Coconuts

Fotografie
René Mesman
Styling
Nanouk van Ramshorst
Drink-Styling
Claartje Lindhout
Recepten

Coconuts

Ook zo’n fan van Netflix-serie Stranger Things? Wij wel. En ook zijn we idolaat van coole koffies. Eén en één is drie is Stranger Coffees. Voor modernisten, niet voor puristen.

Fotografie
René Mesman
Styling
Nanouk van Ramshorst
Drink-Styling
Claartje Lindhout
drankje
1
Duur
15 min
+ 10 min wachtijd

Ingrediënten

  • 50 g witte chocolade
  • 1 tl geraspte
  • 2 raffaello kokosballen
  • 170 ml Alpro Barista Kokosnoot
  • 1 glas gecrushed ijs
  • 2-3 el kokoscrème (blikje, 165 ml Blue Elephant)
  • 1 vers gezette dubbele ristretto (L’OR BARISTA Double Ristretto)

Bereiden

1.
Zet een recht glas op voet (geen bolling of martini glas anders lukt de drip niet) 10 minuten in de vriezer. Hak de chocolade grof, smelt au bain-marie en laat iets afkoelen tot het weer een beetje stevig is. Schep de chocolade in een spuitzak of maak uit de losse pols aan de buitenkant van het glas een vette drip. Laat een beetje stollen en bestrooi met de geraspte kokos.

2.
Rijg de kokosballen voorzichtig aan een prikker. Schuim de kokosdrink koud op. Vul het glas met gecrushed ijs en schenk de kokoscrème erover. Giet de espresso erbij en vul aan met de opgeschuimde kokosdrink. Leg de kokosprikker op het glas

Receptuur Martine Steenstra

L’OR BARISTA XXL Double Ristretto capsules

Ristretto met een expressief fris karakter en krachtig aroma. Smaakintensiteit 11.
Bestel via ah.nl