Search
Recepten

Salted caramel latte macchiato

Fotografie
Jelle Rietveld
Recepten

Salted caramel latte macchiato

Fotografie
Jelle Rietveld
Glas
1
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 1 el Monin Caramelsiroop
  • 1/8 tl zeezout
  • ± 250 ml gestoomde melk
  • 40 ml Café Royal Caramel
  • een toef melkschuim
  • Monin Hazelnoot­siroop
  • Café Royal Hazelnut capsules.

Bereiden

1.
Giet 1 el Monin Caramelsiroop met 1/8 tl zeezout in een ­latte-glas en voeg er (afhankelijk van de grootte van je glas) ± 250 ml gestoomde melk aan toe. Schenk er voorzichtig 40 ml Café Royal Caramel op. Lepel er vervolgens, voor een extra laagje en het wauw-­effect, een toef melkschuim op.  

2.
Varieer met
Monin Hazelnoot­siroop en Café Royal Hazelnut capsules.

Café Royal Caramel

Elegante espresso, verfijnd met een zacht karamelaroma, voor ongeëvenaarde koffiebeleving.

Bestel