Search

Recepten

Pistache latte

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Pistache latte

Koffie en koek ineen, dus dubbele verwennerij, deze pistache latte.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT

Ingrediënten

  • 40 g pistachenoten (AH)
  • 1 el Canderel Green Crunchy
  • 400 ml Alpro Barista Amandel of volle melk
  • 2 espresso’s (Perla Superiore Italian Roast Palermo)
  • 2 pistachemacarons (AH, mix 6 stuks)

Bereiden

1.
Verhit een koekenpan en rooster de pistachenoten in ca. 3 minu­ ten krokant. Laat 15 minuten afkoelen op een bord. Houd 1 theelepel pistachenoten achter voor de garnering, hak ze fijn. Maal de rest in het bakje van de staafmixer zo fijn mogelijk.

2.
Verdeel de fijngemalen pistaches en Canderel Green Crunchy over 2 glazen. Schuim de drink of melk op in de melkschuimer en zet de espresso’s. Schenk de drink of melk (houd het schuim achter) in de glazen en roer goed. Verdeel het schuim erover en schenk de espresso’s erbij. Bestrooi met de fijngehakte pistache en serveer met pistachemacarons en/of Verkade Wit Crisp

Canderel Green Crunchy
Canderel Green Crunchy is een natuurlijke zoetstof met een lekkere zoete smaak en een crunchy textuur. Net als suiker, maar zonder calorieën. Ideaal om mee te bakken, bijvoorbeeld appeltaart, cakes, muffins, koekjes of meringues en andere lekkernijen voor bij de koffie.

Perla Superiore Italian Roast Palermo capsules

Pittige, krachtige espresso- melange van donker gebrande robusta- en arabicabonen met een kruidig karakter. Rainforest Alliance gecertificeerd.
Bestel via ah.nl

Verkade Wit Crisp

Voor bij de koffie (of thee). Lekker crispy, lekker luchtig! Romige witte chocolade met een knapperige toevoeging van rijstcrisps. Heb jij ‘m al geproefd?
Bestel via ah.nl