Search
Recepten

Iced cappuccino

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Iced cappuccino

Cappuccino-ijskoffie

 

Niet alleen voor warme zomerdagen. IJskoffie is altíjd een goed idee.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT

Ingrediënten

  • 60 ml halfvolle melk
  • 100 g ijsblokjes
  • 2 kopjes vers gezette espresso (Lavazza Espresso Italiano Classico)

Keukenspullen

  • Shaker

Bereiden

1.
Shake de melk met 1 ijsblokje in een shaker tot het schuimt.

2.
Vul een groot glas met ijsblokjes en 50 ml koud water.

3.
Schenk de dubbele espresso over het ijs en lepel het melkschuim erop.

Lavazza Espresso Italiano Classico bonen

Tradioneel Italiaanse blend van 100% arabicabonen voor een volle en intense smaak met bloemige en fruitige tonen.
Bestel via ah.nl