Search

Recepten

Frozen pumpkin spice latte

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Frozen pumpkin spice latte

De coolste koffies zijn minstens zo vaak gekoeld als warm. Probeer ze en concludeer: ze zijn allemaal hot & happening.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT

Ingrediënten

  • 2 el AH Ongebrande pecannoten
  • 4 el vloeibare honing
  • 200 g AH Biologisch pompoenstukjes (zak, 450 g diepvries)
  • 2 espresso’s (Starbucks Espresso Roast)
  • 1 1⁄2 el koek- en speculaas kruiden + extra om te garneren
  • 400 ml (half)volle melk of plantaardige drink naar keuze
  • 2 porties AH Slagroom (spuitbus)
  • 1 el schuddebuikjes (Bolletje)

Keukenspullen

  • Blender

Bereiden

1.
Verhit een koekenpan en rooster de pecannoten met 1 eetlepel honing in ca. 3 minuten krokant. Laat afkoelen op een bord en hak grof.

2.
Mix de bevroren pompoenstukjes met de rest van de honing, de espresso’s, koekkruiden en de melk in een blender tot een gladde latte. Verdeel over 2 glazen.

3.
Spuit op elk glas een toef slagroom en bestrooi met schuddebuikjes, pecannoten en nog wat koekkruiden.

Kan dus ook heet
Kook de pompoen ca. 10 minuten in water. Verhit de melk of drink. Giet de pompoen af en mix met de hete melk en andere ingrediënten volgens het recept in de blender.

Starbucks® by Nespresso® Espresso Roast capsules

Intens en karamelachtig zoet. Een perfecte basis voor een latte of, zoals hier, een frozen pumpkin spice verwen-latte.
Bestel via ah.nl