Search

Recepten

Cappucoco

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Cappucoco

Kruidige, romige koffie die je verwarmt als een wollen deken.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT

Ingrediënten

  • 1 el kokosrasp
  • 1 tl ruwe rietsuiker (Caribbean Gold)
  • 2 espresso’s Starbucks® Single-Origin Colombia
  • 2 el Monin Vanille siroop
  • 300 ml Alpro Barista Kokosnoot

Bereiden

1.
Rooster de geraspte kokos met de rietsuiker in een koekenpan in ca. 2 minuten op middel­ hoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

2.
Zet de espresso’s in 2 glazen en verdeel de vanillesiroop erover.

3.
Schuim de kokosdrink op. Verdeel de drink over de glazen en bestrooi met de kokosrasp.

Starbucks® Single-Origin Colombia bonen

Honderd procent Colombiaanse arabica- koffie met een ronde, volle smaak en kenmerkende nootachtige afdronk. Medium geroosterd.
Bestel via ah.nl