Search
Recepten

Caffè shakerato

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Caffè shakerato

Italiaanse ijskoffie

 

Moderne klassieker die je overal in Italië tegenkomt.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT

Ingrediënten

  • 3-4 ijsblokjes + extra
  • 45 ml vers gezette espresso (Lavazza Espresso Maestro Classico)
  • 1 tl suiker
  • 3 koffieboontjes

Keukenspullen

  • Shaker

Bereiden

1.
Koel een coupe of martiniglas met ijsblokjes.

2.
Shake de espresso, suiker en 3-4 ijsblokjes in een shaker tot het schuimt.

3.
Schenk de ijskoffie door een strainer of theezeefje in het glas. Garneer met de koffieboontjes.

Lavazza Espresso Italiano Classico bonen

Tradioneel Italiaanse blend van 100% arabicabonen voor een volle en intense smaak met bloemige en fruitige tonen.
Bestel via ah.nl