Search
Recepten

‘Bear and the bee’

Fotografie
Jelle Rietveld
Recepten

‘Bear and the bee’

Koffietails, cocktails met koffie, zijn très cool. Met of zonder alcohol. Koffiecreativiteit kent geen grenzen. Shake, blend, probeer.

 

Maak een nightlife koffie

Fotografie
Jelle Rietveld
Personen
1
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 150 ml honing
  • 40 ml whisky
  • 20 ml honingsiroop
  • 25 ml vers gezette Café Royal Doppio Espresso
  • ijsblokjes
  • koffiebonen

Bereiden

1.
Doe om honingsiroop te maken 150 ml honing in een glas en meng met dezelfde hoeveelheid heet water. Zet apart en laat afkoelen.

2.
Giet even later 40 ml whisky met 20 ml honingsiroop en 25 ml vers gezette Café Royal Doppio Espresso in een cocktailshaker. Doe er een handvol ijsblokjes bij en shake goed gedurende 15 seconden.

3.
Schenk de inhoud in een gekoeld cocktailglas en versier deze Berlijnse cocktail eventueel met een paar koffiebonen.

Café Royal

Doppio Espresso capsules 

 

Uitgesproken gebrande aroma’s en nootachtige tonen, gecom­bineerd met ­compacte, romige textuur.

Bestel