Search
Recepten

Plant-based eggnog koffie

Fotografie
Jelle Rietveld
Recepten

Plant-based eggnog koffie

Fotografie
Jelle Rietveld
Glas
1
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 2 espresso’s (60 ml, Perla Superiore Origins Colombia)
  • 70 ml Alpro Barista Almond
  • 70 ml Alpro Barista Coconut
  • 35 ml Alpro Whipping
  • ¼ tl gemalen kaneel
  • Een snuf nootmuskaat
  • 20 ml Monin Vanillesiroop
  • Alpro Whipping
  • Gemalen kaneel

Bereiden

Maak 2  espresso’s (60 ml, Perla Superiore Origins Colombia) in een mok of glas. Schuim 70 ml Alpro Barista Almond, 70 ml Alpro Barista Coconut, 35 ml Alpro Whipping, ¼ tl gemalen kaneel, een snuf nootmuskaat en 20 ml Monin Vanillesiroop op tot 65 °C en schenk de mix bij de espresso en garneer met een toef Alpro Whipping en gemalen kaneel.

Alpro Barista Oat

De zachte smaak van Europese haver haalt het best uit je favoriete koffie. 100% plantaardig, favoriet voor je flat white of cappu.
Bestel