Search
Recepten

Caffè alla nocciola

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Caffè alla nocciola

Hazelnootkoffie uit Napels. Een zuidelijke koffieverleiding deluxe.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT

Ingrediënten

  • 2 blokjes (10-15 g) extra intense chocolade (Verkade Extra Puur)
  • 2 tl hazelnootpasta (AH)
  • Monin Hazelnoot siroop + evt. extra
  • 2 kopjes vers gezette espresso (Perla Superiore Italian Roast Napoli)
  • 30 ml opgeschuimde melk
  • 5 g ongezouten hazelnoten, fijngehakt (AH)

Bereiden

1.
Verdeel de chocolade, hazelnootpasta en hazelnootsiroop over 2 mokken. Schenk de espresso’s erover.

2.
Verdeel de opgeschuimde melk erover en garneer met de fijngehakte hazelnoten en evt. hazelnootsiroop.

Perla Superiore Italian Roast Napoli capsules

Stevige melange van donker gebrande arabica- en robustabonen met tonen van karamel. Ook deze Perla espresso is Rainforest Alliance gecertificeerd.
Bestel via ah.nl